Pagini

marți, 27 martie 2012

O femeie din Zimnicea nu mai crede in ulei

Catinca Roman (nicio legatura cu Catinca Roman), 53, din orasul Zimnicea a spus ieri, 23 martie, televiziunii Realitatea ca nu mai crede in ulei. Imediat, la locul faptei, s-au alaturat grupajele de televiziune ale Antena 1, Antena 2, Antena 3 si Antena Satelor. Femeia a povestit jurnalistilor cum si-a pierdut increderea in ulei.

Doamna Roman a avut o operatie de hernie de disc care a imobilizat-o la pat pentru o luna. In timpul acesta sora ei, Petruta (nicio legatura cu Petre Roman) s-a mutat cu ea in casa, pentru a o ajuta in momentele de nevoie. De fiecare data cand gatea sora doamnei Roman, domnisoara Roman, folosea untura de porc. Datorita grasimii animale operatia doamnei Roman s-a vindecat in timp record, dupa doar 28 de zile femeia putandu-se duce la toaleta de una singura.

Cu ochii in lacrimi Catinca Roman a jurat in fata camerelor de luat vederi ca nu mai crede in ulei. Femeia a renuntat la promisiune cand a aflat ca InterAgro, care abia a inaugurat o noua fabrica in oras, da ulei pe gratis.

La auzul acestei stiri, Mircea Dinescu a avut o erectie.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu