Pagini

joi, 28 iulie 2011

individualism

Stau de unu singur. Dau muzica cand vreau, mananc cand vreau, dorm cand vreau, pornache cand vreau. Regie!, ca stau in Regie. Cu toate astea nu pot sa stau aici incontinu. Nu mai am un hormon in mine, ca i-am dat pe toti afara. Nu mai pot nici chiar asa. Mai ies in oras. In oras e bine. Sunt individualist, sunt de unu singur. Nu ma asociez cu altcineva, dar tot in gura oamenilor imi place. Get it... in gura oamenilor? Cu toate ca mare parte din timp nu suport oameni in juru meu, vreau la un moment dat sa le zic ceva da’ dupa aia sa ma duc acasa si sa ma gandesc ce sa le mai zic. Dar cand sunt acasa sa nu imi zica nimeni nimica ca nu suport. Asa cum ziceam. Ies afara si zic tot ce imi trece prin cap. Ajung acasa.

Oaia neagra?

Asta e socialism! Noi vrem capitalism. Sa ne mancam unii cu altii. Cum sa impart eu locul meu de la concert pe care am platit 2 milioane?!?! Adica eu de ce mai platesc 2 milioane ca sa intru la concert daca am aceleasi avantaje cu ala care intra pe moca. Nu imi convine. Mama a muncit toata viata ei ca sa ma creasca. Ce inseamna asta? Asta ar insemna ca iti bati joc de munca mamei. Asta vrei sa zici? Ca eu, ca si produs a muncii unui om, nu merit sa am mai multe drepturi ca platesc 2 milioane? Stai la gard acolo, te ridici frumos pe varfuri si te uiti daca vrei, desi nici asta nu imi convine, ca vezi si tu ce vad eu. Nu. Nu e bine nici asa. Departe. Trebuiesc puse garduri mari ca asa nu mai merge. A, da’ dupa aia tot auzi. Nici asta nu e bine. Dopuri de urechi pentru trecatori. Nici asta nu e bun ca le arunca pe jos, fac o gramada de dopuri si se urca pe gard. Nu mai vreau socialism din asta. Ce suntem noi aici? Pe vremea lu Ceausescu? Numai el vroia asa ceva. Si uite ce fel suntem azi. O natie de oameni fara scrupule.

Nu-mi plac oamenii care, atunci cand le dai din pizza ta, iau bucata cea mai mare.

Nu mai am timp sa ma gandesc. Simt o presiune sa imi ocup timpul, tot timpul. Daca trec 5 minute fara sa fac ceva, trebuie sa stau 15 sa imi para rau ca am pierdut timpu ala. Noaptea cand ma culc, fac o laba ca sa adorm mai repede. Sa nu pierd timp. Nu stiu unde o sa ajung. Uite dupa ce termin asta de scris ma voi duce sa ma plimb. Asa. Pana la crangasi si inapoi. Stiu drumu pe derost asa ca nu trebuie sa ma gandesc pe unde s-o iau. Get it...s-o iau. Nu nu ma duc la chizdaraie. Vreau sa stau asa... cu gandurile mele despe rata alarmanta a labelor pe zi. Hai ca ma duc.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu