Pagini

sâmbătă, 4 februarie 2012

scrisoare la Mos

Draga Mos Craciun,

Unu la mana, te rog sa le pui un dop in cur sa nu se mai poata caca la toti aia care zic “genial”. Doi la mana, te rog sa ii faci o bucurie pritenului meu Vasile care are 300 de kilograme si care e foarte suparat ca e trecut cu “1” la recensamant, un “2” cred ca l-ar bucura foarte tare. Trei la mana te rog sa inventezi un animal care caca pizza. Patru la mana, te rog sa ii pui pe niste oameni de stiinta sa spuna ca oamenii cu capetele mici is mai prosti ca aia cu capetele mari (ceea ce eu cred ca este adevarat).

Cinci la mana, te rog sa le faci nasu disproportionat cu fata oamenilor care iau partea cea mai mare din ceea ce imparti tu cu ei. Opt la mana, sa ii faci pe cei de la Coldplay sa scoata un album in care ei trag basini pe melodiile lor, un album care mi-ar placea foarte mult. Noua la mana, te rog sa le dai oamenilor nume amuzante cum ar fi “Slabaru”, “Zoia” sau “Stefan cel Mare”(auzi tu, sa te cheme ca pe o strada).

In ultimu rand te rog sa imi faci curu cu gust de ciocolata. Aaa si sa ii faci pe aia de folosesc “unu la mana, doi la mana” pofticiosi la ciocolata.

Cu drag,
Victor

(repost)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu