Pagini

luni, 30 ianuarie 2012

mancare

Azi, primul fel din mancare.

Eu zic ca e mai bine sa mananci ceva, decat sa incerci sa instalezi antena tv pe casa ta. Un american a incercat sa faca asta da’ a impuscat-o pe nevasta-sa. El zicea ca incerca sa dea 2 gauri in perete cu un pistol (cu gloante) sa isi poata monta antena si din greseala si-a impuscat nevasta. Acu’, daca el mancase ceva bun la masa, nu mai era stricat la stomac, si nimerea din prima, nu trebuiau 2 gloante. Nu zic ca era vina femeii, ca doar si el poate sa deschida cuptoru cu microunde.

Mancarea se gaseste pe toate drumurile, daca impingi pe cineva pe scari se zice ca ala iti va umple frigideru, mancare pentru toata lumea. Unii dintre noi sunt mult mai creativi. Niste rromi din Vaslui au gasit o vulpe intr-o masina si au mancat-o. Ei s-au gandit ca daca mananca vulpea, nu mai vine ursu care isi cauta coada.


Mancarea e buna, mai ales daca e gratis. Niste oameni destepti de prin Anglia au zis ca ieri, 2 aprilie a fost “miercurea grasa”, ca englezii au mancat in medie cam 4000 de calorii. 4000 de calorii e mult pentru un om normal, daca nu stiai, intreaba o fata. Acum ceva ani, le ziceam oamenilor care mananca atat ca is niste nehaliti, acum zic ca sunt gurmanzi. Ei apreciaza fiecare gura de mancare, ca un african.

Acu’ fiecare mananca ce vrea el, unii mananca rahat, altii papanasi. Eu unu nu inteleg cum de o mancare ca rahatu a ajuns de rahat. De unde si cu numele asta care inseamna 2 chestii, ca broasca sau vin (Nu mai spune “salut” cand vii si cand pleci, derutezi lumea!!!)? Eu cred ca un turc l-a pacalit pe un roman si in loc de rahat turcesc, i-a dat d’ala romanesc.

Mie cel mai mult imi place sa mananc muschi de panda urias si corn de rinocer, chiar daca au gust de pui. Umbla o vorba cum ca daca ai manca creier, ti-ar creste inteligenta. Eu stiu o femeie care mananca mereu gatu’ de la gaina, da’ n-a facut gat pana acum.

Daca noi mancam trupu’ si sangele lui Dumnezeu, care a fost om, nu inseamna ca suntem necrologi?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu