Pagini

joi, 26 ianuarie 2012

vreau lumea inapoi

De la 35 de ani in colo ar trebui sa fie ilegal sa stai in curu gol, chiar daca e plaja, e loc public! Sperii vacile si se incheaga laptele si dupa aia o sa mananci cereale cu Fanta! Statiuni care pana acum apartineau tineretului, sunt invadate acum de barzauni care arata ca niste portocale stricate. Eu nu pot sa inteleg ce e in burtile alea, adica na, mai e lumea grasa, da’ e grasa peste tot, da’ astia is incredibili. Au picioareloe ca niste scobitori si dupa aia vine muntele de rahat acoperit de o piele solzoasa, parca ar fi Mr. Potato Head.

De ce naiba sunt fetele atat de incantate de volei? Adica joaca la inceput fotbal, sau ce joaca toti baietii, da’ dupa 2-3 minute stau asa si incep sa se smiorcaie, si vor sa joace volei. Ce dracu e asa de frumos la volei? Si de ce nu e alt sport care va place?

Si de ce atunci cand unu asa gatit care se uita dupa chiz*e pe strada “agata”, da’ unu care e asa mai naspa, ziceti ca isi “improspateaza memoria”? Si de ce deschideti filmele cu winamp?

Care e ideea cu caldura asta? Acu nu mai zice nimeni ca “bea apa”, acum se zice ca se hidrateaza. Si cel mai amuzant e ca “hidratez” e singuru cuvant pompos pe care il stie, nici nu stie ce inseamna, da’ stie ca e vorba de 2 litri pe zi.

Bate soarele in cap pe toti. Acu' toti care au jeg gros pe ei zic ca is bronzati. Chestia e ca atunci cand e iarna zici ca e mai bine ca vara ca nu mai miroase a transpiuratie prin autobuz, da’ eu zic ca e invers. Ideea e urmatoarea. Ca vara daca unu pute a transpiratie, el e imbracat subtire, deci tot mirosu e subtiat de aerul care trece prin hainele subtiri, da’ iarna toata lumea poarta haine groase, da’ daca se intampla sa iasa la vreunu mirosu prin suba, incepi sa visezi ca e vara.

Daca as fi un melc, mi-as spala cochilia cu Colgate.

2 comentarii:

  1. http://stirileprotv.ro/stiri/socant/s-au-umflat-pana-au-ajuns-la-marimea-capului-meu-dupa-care-au-explodat-o-imagine-greu-de-privit.html

    Iti dai seama ce patea saraca femeie, daca zicea ca erau cat capul tau ?

    RăspundețiȘtergere